aa27429953d8272a01546f9ac06500325
Reprezentantele sexului frumos care au participat la evenimentul „Femei de succes – Performanță la superlativ”, organizat duminică, 1 martie, la Shopping City Suceava, au primit flori și felicitări din partea copreședintelui Organizației Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan.
Mesajul a fost transmis prin echipa de tineri liberali care i-a avut în  frunte pe Lucian Harșovschi și pe Niculai Barbă. Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii, care se sărbătorește pe 8 martie, ca un simbol al primăverii, dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează. Manifestarea de duminică a fost organizată de Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia, Novaoptic Suceava şi Shopping City Suceava.
Acțiunea deputatului Ioan Balan și a Organizației Municipale Suceava a PNL de a oferi flori femeilor la debutul primăverii a continuat în stradă mai exact în cartierul Burdujeni și va continua în zilele următoare și în celelalte cartiere ale municipiului reședință de județ. Ea se va încheia în data de 8 martie de Ziua Femeii. Trebuie spus că tinerii liberali au oferit duminică din partea deputatului Ioan Bălan peste 2.000 de garoafe femeilor care le-au ieșit în cale.

(Sursa – svnews.ro)