9c03056e51db1b751951947eb06500325

Sute de ciocolate şi baloane le-au fost dăruite ieri, de 1 Iunie, de deputatul PNL Ioan Balan copiilor din municipiul Suceava cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Acţiunea a debutat în parcul din Burdujeni, cartier care se află în Colegiul electoral nr. 2, unde Balan a fost ales deputat, şi a continuat în celelalte parcuri de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Gestul lui Ioan Balan a fost primit cu mare bucurie atât de cei mici, dar şi de părinţii acestora, care au ţinut să-i mulţumească parlamentarului liberal. Alături de deputatul Balan s-a aflat echipa de tineri a PNL, în frunte cu viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, consilierii locali Cristi Creţu, Niculai Barbă, Gelu Onofrei, Vasile Monacu, reprezentantele la vârf ale organizaţiei de femei a PNL, Liviana Enea şi Angela Zarojanu. Lângă Ioan Balan s-au aflat şi membrii trupei Maxim, o trupă de succes care a evoluat de-a lungul timpului în concertele organizate de deputatul sucevean şi care va fi prezentă la finalul lunii şi la Zilele Sucevei.

Balan: „E o mare bucurie pentru noi să fim din nou alături de copii, să-i sărbătorim şi să le dăruim câte un cadou”

”E o mare bucurie pentru noi să fim din nou alături de copiii din Colegiul 2, dar şi din celelalte zone ale municipiului, să-i sărbătorim şi să le dăruim câte un cadou. Astăzi este o zi extrem de importantă şi din alt punct de vedere: e ziua în care preşedintele Klaus Johannis va promulga legea prin care se dublează alocaţiile pentru copii şi aceasta este făcută la iniţiativa şi cu sprijinul PNL. Lucrul acesta trebuie să-l spunem, pentru că este extraordinar şi pentru că de el vor beneficia 3,7 de milioane de copii. Astăzi copiii suceveni au o dublă bucurie: o dată că primesc atenţia şi dulciurile de la noi şi a doua oară pentru că vor primi la finele lunii alocaţia dublată”, a afirmat Ioan Balan. Viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat la rându-i că a pus cu drag umărul la acţiunea iniţiată de şeful său pe linie de partid şi că aceasta a devenit deja una de tradiţie.

”Ca în fiecare an, organizaţia noului PNL este alături de copii şi nu era mai bine să începem decât din parcul copilului din cartierul Burdujeni, un parc inaugurat în 2012. Suntem alături de ei şi vom merge în fiecare parc, vom sta de vorbă cu ei, le vom da câte o ciocolată, un balon şi o urare de la mulţi ani şi speranţa că lucrurile merg spre făgaşul cel bun”, a spus Harşovschi.

Colegul său Ovidiu Doroftei a declarat la rându-i că prin ceea ce au făcut de 1 iunie liberalii au încercat de fapt să aducă un zâmbet pe feţele tuturor copiilor. ”Este 1 iunie şi, aşa cum ne-am obişnuit în colegiul 2, în fiecare an se întâmplă un eveniment extrem de important  de Ziua Internaţională a Copilului. Nu puteam trece cu vederea această zi. Am încercat să aducem un zâmbet pe feţele tuturor copiilor pe care i-am întâlnit şi vom continua în fiecare an în acest fel”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

(Sursa – Monitorul de Suceava)