Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat din partea Alianței România Dreaptă (ARD) în Colegiul uninominal 2 pentru Camera Deputaților, și-a început campania în forță din cartierul Burdujeni, pe care-l consideră inima colegiului său, colegiu din care mai fac parte orașul Salcea și comunele Adâncata, Ipotești, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți. Avându-i alături pe primarul Sucevei, Ion Lungu, pe șeful său de campanie, Lucian Harșovschi, și pe tinerii democrat-liberali echipați în culorile ARD, Ioan Bălan, care candidează sub sloganul ”Cu inima alături de tine”, a parcurs pe jos străzile din Burdujeni, unde s-a întreținut cu oamenii și a împărțit materiale de campanie, fulare, pixuri, brichete și pliante.

Bălan: „În acești patru ani de mandat am reușit să fac tot ceea ce am promis”

Vizibil emoționat, Bălan și-a adus aminte că în urmă cu patru ani a început campania electorală din aceeași locație, mai exact din fața sediului PDL, în prezent sediul ARD. El a declarat că este bucuros că în acești patru ani de mandat a reușit să facă tot ceea ce a promis, lucru care-l face încrezător în șansele sale pentru un nou mandat.

”Suntem aici, în cartierul Burdujeni, un cartier drag mie, inima Colegiului nr. 2, şi dacă vă uitați bine, nu mai este atâta gri și cenușiu cum era înainte. Sunt câteva oaze de verdeață pe care le-am creat împreună cu primarul Ion Lungu, căruia îi mulțumesc pentru că prin parteneriatul realizat în acești patru ani de zile am reușit să mă descarc și eu de promisiunile făcute locuitorilor cartierului Burdujeni. Dar din Colegiul 2 nu face parte numai cartierul Burdujeni, și în zilele următoare voi fi în fiecare localitate a colegiului meu. Dar așa cum spuneam, Burdujeniul fiind inima Colegiului 2, cu inima alături de el încep această campanie electorală”, a declarat Bălan.

Lungu: „Sunt aici din respect pentru domnul deputat, pentru că este un om de cuvânt”

Ion Lungu a spus că a venit cu plăcere să fie alături de Ioan Bălan la debutul campaniei electorale pentru câștigarea unui nou mandat de deputat. El a mai spus că a venit să garanteze pentru candidatul ARD, pentru că este un om de cuvânt. ”Acest parteneriat între primar și deputat a funcționat foarte bine în acest mandat. Sunt aici din respect pentru domnul deputat, pentru că este un om de cuvânt și pentru că împreună am reușit să facem lucruri bune pentru acest cartier. Sunt aici să garantez în fața sucevenilor, a cetățenilor cartierului Burdujeni că și în mandatul viitor 2012-2016 vom face o echipă foarte bună aici, în Burdujeni, acest tandem primar-deputat, Lungu-Bălan, va funcționa și în perioada următoare și îi rog pe cei din Burdujeni să dea un vot din toată inima pentru domnul deputat Bălan”, a declarat Lungu.

La rândul său, Lucian Harșovschi a ținut să sublinieze că deputatul Ioan Bălan a realizat foarte multe lucruri pentru colegiul său și de aceea crede că sucevenii îi vor da votul pe 9 decembrie. ”Pentru că altfel vor irosi votul dat domnului primar Lungu pe 10 iunie, pentru că trebuie ca în continuare și în perioada 2012-2016 să fie un tandem între primar și deputat, între primarul Lungu, votat de majoritatea cartierului Burdujeni, și deputatul Ioan Bălan”, a spus Harșovschi.

(Sursa – Monitorul de Suceava)