Piaţa Uniunii Europene, situată lângă Prefectura Suceava, este locul unde îşi dau întâlnire astăzi liderii judeţeni şi locali ai PD-L, parlamentari, membri şi simpatizanţi ai partidului, pentru a da startul la campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

„Am decis să pornim în campania pentru Traian Băsescu din Piaţa Uniunii Europene pentru că este prima candidatură a unui preşedinte al României ca stat membru al Uniunii Europene”, a declarat secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Balan.

Potrivit lui, astfel de acţiuni specifice de campanie se vor desfăşura în cursul zilei de astăzi în mai toate localităţile judeţului, iar după-amiază, la Casa de Cultură Suceava, va avea loc o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii locale şi aleşii locali ai PD-L.

Ioan Balan a cerut susţinătorilor lui Traian Băsescu, membrilor şi simpatizanţilor PD-L să dea dovadă în aceste zile de calm şi înţelepciune. „Cunosc faptul că adversarii noştri politici pun la cale tot felul de provocări, au pregătite tot felul de mesaje menite să ne destabilizeze, sondaje mincinoase, dar care până la urmă nu arată decât disperarea lor”, a mai spus secretarul general al PD-L Suceava.

(Sursa – Crai Nou, 23-10-2009)