Ioan Balan despre realegerea lui Gheorghe Flutur la președinția PNL Suceava: Trebuie să recunoaștem că a realizat o performanță de neegalat în cadrul PNL și a închegat o echipă extrem de puternică în jurul lui

Flutur-Balan-696x464

„În cadrul organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur și-a consolidat poziția de președinte prin activitatea pe care a avut-o până acum și se bucură de o susținere remarcabilă în partid. Noi, la Suceava, ne-am consolidat în timp și am constituit o echipă care și-a dovedit performanța în alegerile care au fost până acum”, a spus Balan.

Liderul liberal sucevean a subliniat că el crede în această echipă și în potențialul acestei echipe, menționând că la alegerile de sâmbătă sunt membri de partid care vor candida la diferite funcții de prim vicepreședinte, vicepreședinte, de membru în Biroul Politic Județean.

„La final vom ieși cu un partid mult mai întărit. Întărirea aceasta vine din faptul că membrii acestui birou vor avea votul delegațiilor din întreg județul și va fi o validare mult mai importantă pentru că acum suntem la primul vot direct din partea colegilor noștri după fuziunea PNL-PDL”, a spus Balan.

Întrebat dacă este contraproductivă această candidatură unică și lipsa unui contracandidat, Balan a explicat că Gheorghe Flutur a reușit cel mai performant scor și că este cel mai important lider al organizației sucevene.

”Eu mă bucur că avem un om perfomant la președinția partidului. Viața ne va aduce la un moment când și Gheorghe Flutur se va retrage, probabil că va veni din rândul tinerilor cineva remarcabil care să candideze și să îi ia locul. Acesta este mersul firesc al lucrurilor, dar astăzi trebuie să recunoaștem că a realizat o performanță de neegalat în cadrul PNL și la Suceava a închegat o echipă extrem de puternică în jurul lui”, a spus Ioan Balan.

Deputatul sucevean a mai declarat că la Suceava fuziunea PNL-PDL a reușit și s-a format o echipă bine închegată.

„Ne-am găsit cu toții loc în noul PNL”, a spus Ioan Balan care va candida la funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene PNL Suceava.
(sursa NewsBucovina)