2bafd939267d66126d646cb3206500325

Moşul a fost ajutat de co-preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul de Suceava din Colegiul nr. 2, Ioan Balan, care, împreună cu membrii organizaţiilor liberale de tineret şi de femei, a împărţit dulciuri, fructe şi sucuri celor mici veniţi ieri să-şi primească darurile. Acţiunea organizată de liberali a avut loc în faţa sediului PNL din Burdujeni, care este şi sediul cabinetului parlamentar al lui Ioan Balan. Cei mai bucuroşi de acţiunea organizată ieri seară au fost copiii din cartierul Burdujeni, care fie singuri, fie însoţiţi de părinţi sau bunici, şi-au aşteptat rândul pentru a primi cadourile de la Moş Nicolae. De altfel, Moş Nicolae a venit special pe scena amenajată pentru această acţiune pentru a le aduce celor mici darurile. La îndemnul lui Moş Nicolae şi în aşteptarea cadourilor, copiii au recitat poezii şi au cântat colinde de Crăciun.

Înainte de a le împărţi cadourile, deputatul Ioan Balan le-a făcut o promisiune locuitorilor cartierului Burdujeni, spunându-le că atât timp cât va fi în viaţa publică şi politică, în fiecare an va fi prezent pe 5 sau 6 decembrie în mijlocul lor pentru a le oferi copiilor cadouri de Moş Nicolae. „Suntem din nou aici, la Burdujeni, în colegiul drag mie, alături de cei mici, de părinţii şi bunicii lor. În fiecare an am fost aici şi anul acesta trebuia să continuăm tradiţia. Şi vă fac o promisiune. Atât timp cât voi fi în viaţa publică şi politică, în fiecare an pe 5 sau 6 decembrie voi fi aici, alături de dumneavoastră, şi ne vom bucura împreună de micile noastre cadouri. Vă urez sănătate, sărbători fericite şi Doamne ajută!”, a spus Ioan Balan.

Astfel de acţiuni sunt organizate de Ioan Balan încă din anul 2008, atunci când a câştigat primul mandat de deputat în Colegiul uninominal nr. 2.

Ioan Balan a precizat că cei mici sunt aşteptaţi şi astăzi, începând cu ora 17:00, să-şi primească darurile, Moş Nicolae urmând să poposească la sediul PNL de pe Aleea Trandafirilor, de lângă magazinul Bucovina.

(Sursa – Monitorul de Suceava)