09177c9dbf5f7e814063874f106500325
 Tradiția de a sărbători doamnele și domnișoarele din municipiul Suceava cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii a fost continuată și în acest an de deputatul Ioan Balan, copreședinte al organizației municipale Suceava a PNL. Balan a fost prezent la finele săptămânii trecute pe străzile municipiului Suceava unde a dăruit femeilor garoafe și le-a urat ”la mulți ani” și o primăvară frumoasă. Bălan a fost însoțit de o echipa de tineri liberali, de copreședintele organizației municipale Marius Zmău și de viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei.

Balan: ”Vrem să le înveselim pe doamne și domnișoare pe mame și pe surori pe cele care până la urmă ne fac viața mai frumoasă”

”Suntem în cel mai frumos moment al anului la început de primăvară. Florile acestea ne înveselesc și noi cu ajutorul lor vrem să le înveselim pe doamne și domnișoare pe mame și pe surori pe cele care până la urmă ne fac viața mai frumoasă. Astăzi e un moment când și noi să putem să le dăruim  odată cu aceste flori un moment de sinceritate și apreciere”, a declarat Ioan Balan. La rândul său viceprimarul Doroftei a declarat că liberalii vor să fie alături de femeile din municipiul Suceava cu o floare, un gând bun și cu o speranță de mai bine pentru viitor. ” E primăvară, e firesc să întâmpinăm acest anotimp care readuce totul la viață ne bucură și ne readuce și nouă zâmbetul pe buze să-l întâmpinăm așa cum se cade cu această ocazie specială Ziua Internațională a Femeii. Vrem să marcăm așa cum am făcut-o în fiecare an acest moment încercând să aducem zâmbetul și să-l menținem pe fețele cetățenilor din municipiul Suceava, al femeilor în primul rând și să le transmitem o primăvară frumoasă și un călduros ”la mulți ani” cu această ocazie specială și să fim alături cu o floare cu o vorbă bună cu un gând bun și cu o speranță pentru un an mai bun și un viitor mai bun”, a spus Doroftei.

În sentimentul său a fost și colegul Lucian Harșovschi. ”Ca în fiecare an la început de primăvară suntem alături de doamne și domnișoare stăm de vorbă cu ele pe străzi ne întâlnim le transmitem un gând bun alături de o floare ca să le descrețim frunțile. O primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor din municipiul Suceava”, le-a transmis Harșovschi femeilor din Suceava. ”Cu ocazia zilei de 8 martie nu putem decât să felicităm și să spunem ”la mulți ani” tuturor sucevencelor, doamnelor, domnișoarelor, mamelor noastre, fetelor noastre, colegelor noastre de partid”, a  adăugat și Marius Zmău.

(Sursa – svnews.ro)